Hur använder jag Avalark för mitt PPM-sparande?

Det går utmärkt att använda Avalark för ditt pensionssparande!

Såhär gör du:

1. När det kommer en signal från Avalark så behöver du först logga in på "Min Sida" hos pensionsmyndigheten via din browser på: https://www.pensionsmyndigheten.se/min-oversikt Alternativt så kan du använda pensionsmyndighetens app för iOS eller Android.
  2. Sedan så väljer du "Byt fonder".
  3. Under "Byt fonder" så kan du direkt lägga till dom relaterade fonder som Avalark listar per fondkategori genom att ange fondernas PPM-nummer. Om vi inte har angett ett PPM-nummer för en fond på Avalark så betyder det att det inte går att investera i den fonden inom ramen för ditt PPM-sparande.
  4. Slutligen så behöver du justera fördelningen i din PPM-portfölj.